info@dedokterinevenwicht.nl | 06-38308893

Wie zijn wij?

Frits, met meer dan twintig jaar ervaring als psychiater, heeft een uitgebreide carrière achter de rug in diverse complexe werksituaties binnen de medische sector. Zijn expertise strekt zich uit van een wetenschappelijke loopbaan tot leidinggevende posities in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Zijn unieke combinatie van medische kennis, een MBA, en bestuurlijke ervaring in de GGZ stelt hem in staat om een diepgaand begrip te hebben van de uitdagingen in de medische wereld.

Als coach benadert Frits elk traject met een schat aan kennis en ervaring. Hij begrijpt niet alleen de eisen van werken in de somatische zorg en GGZ, maar heeft ook een diep inzicht in de impact van incidenten op individuen, teams en organisaties. Zijn benadering in coaching, verandertrajecten en interim management wordt gekenmerkt door betrokkenheid, scherpte, en een praktische, oplossingsgerichte aanpak, gefundeerd op oplossingsgerichte coaching, positieve psychologie en positief leiderschap.

 

Waar vindt de Coaching Plaats?

Individuele coaching sessies worden gehouden op de sfeervolle locatie van De Karkoele (dekarkoele.nl), of in overleg op een locatie naar jouw keuze. Voor wie de voorkeur geeft aan flexibiliteit, bieden we ook de optie van coaching via beeldbellen.

Wanneer yoga gecombineerd wordt met de coaching vindt dit op de locatie van De Karkoele (dekarkoele.nl) plaats door een ervaren yoga-docente.

 

Tarieven

Coaching: Na een gratis telefonische kennismaking, worden de tarieven voor coaching besproken en vastgelegd in een offerte. Na een persoonlijke kennismaking ontvangt u een gedetailleerd voorstel voor het coachingstraject. Wanneer yoga en meditatie deel is van het coachingtraject, wordt dit vanzelfsprekend in het voorstel aangeboden.

Interim Management en Zorgverlening: Tarieven voor interim management en zorgverlening worden vastgesteld op basis van een offerte en uurtarief binnen een opdracht-overeenkomst. Als regiebehandelaar op ZZP-basis voldoen wij aan de hoogste kwaliteitsnormen en klachtenregelingen.

[Neem vrijblijvend telefonisch contact op]

 

 

dedokterinevenwicht

Heb je een vraag?

Stuur ons een e-mail, maak gebruik van het contact formulier.

* berichten worden beveiligd verstuurd en voldoet aan de medische beveiligingswet