info@dedokterinevenwicht.nl | 06-38308893

Op weg naar een ander en beter evenwicht!

Je werkt met veel passie in de zorg als huisarts, medisch specialist, verpleegkundig specialist, GZ-psycholoog of klinisch psycholoog. Je bent nog in opleiding, net klaar met die opleiding of hebt al de nodige werkjaren achter je. Je werkt in de somatische zorg of GGZ. Je merkt dat confrontaties met ernstige gevolgen van ziekte en ongevallen je niet meer loslaten. Je merkt dat ingrijpende werksituaties met verbaal en soms fysiek geweld meer invloed op je heeft dan je zelf wilt. Je irriteert je aan de aanhoudende werkdruk, die alsmaar groter lijkt te worden. Je raakt uit balans. Je gaat met minder plezier naar je werk. Patiëntenzorg geeft je niet meer de inspiratie die het voorheen wel gaf. Je bent op je werk en thuis moe, kortaf, prikkelbaar en je kunt je niet goed meer ontspannen.

Herken je dit? Neem dan contact op voor coaching van zorgprofessionals!

Coaching voor Zorgprofessionals: Evenwicht en Groei

Bij Dedokterinevenwicht begrijpen we dat het vinden van een balans tussen professionele en persoonlijke leven een uitdaging kan zijn, vooral in veeleisende sectoren zoals de zorg. Onze coaching is ervoor om je te begeleiden op je unieke reis naar een beter evenwicht, gebruikmakend van je persoonlijke kwaliteiten en een basis van positief leiderschap.

 

 Je Verhaal, Je Emoties

Onze coaching biedt een veilige ruimte waar je verhaal en emoties centraal staan. We luisteren naar je vragen en zorgen, en helpen je deze te begrijpen zonder ze als een doel op zich te beschouwen. Ons doel is om je te helpen je emoties op een gezonde manier te hanteren.

 

Effectieve Hulp: Op werk en daarbuiten

Samen verkennen we manieren om effectief om hulp te vragen, zowel op het werk als in je privéleven. Deze vaardigheden zijn essentieel voor het handhaven van een gezonde balans en het beheren van stress.

 

Zelfzorg en Ruimte Creëren

Een cruciaal onderdeel van onze coaching is het leren zorgen voor jezelf en het creëren van ruimte voor wat voor jou belangrijk is. Dit helpt om stress en uitdagende gebeurtenissen effectief te hanteren.

 

Groei en Ontwikkeling: Individueel en als Team

We begeleiden je in het benutten van je eigen kwaliteiten om sterker in je schoenen te staan. Deze persoonlijke groei draagt bij aan je ontwikkeling, en indien van toepassing, aan de groei van je team. 

Bij Dedokterinevenwicht staan nieuwsgierigheid, oprechtheid, harmonie, en vertrouwen centraal in de coaching. Wij geloven dat compassie, niet alleen naar anderen maar vooral naar jezelf, essentieel is in de professionele groei.

 

Je Metgezel in Professionele Groei en Evenwicht

Persoonlijke en Flexibele Aanpak

Bij Dedokterinevenwicht staan nieuwsgierigheid, oprechtheid, harmonie, en vertrouwen centraal in de coaching.  De coaching gebruikt de principes van positief leiderschap en oplossingsgericht denken en doen, om je persoonlijke ontwikkeling te versterken.

Onze coaching richt zich op het versterken van je leiderschap, het verbeteren van je stresshantering, en het versterken van je mentale evenwicht. Het proces begint met een telefonische kennismaking, gevolgd door een persoonlijke sessie om je doelen vast te stellen. Dit kan zowel fysiek als via beeldbellen.

 

Van Persoonlijke Gesprekken tot Yoga en Meditatie

Wij bieden een op maat gemaakt programma, bestaande uit vier tot zes één-op-één sessies. Dit programma kan aangevuld worden met yogalessen of workshops van dekarkoele.nl, die bijdragen aan het versterken van je evenwicht.

 

Een Dynamische Aanpak

Onze coaching is flexibel en afgestemd op jouw behoeften. We bieden de mogelijkheid tot wandelcoaching, waarbij we letterlijk en figuurlijk in beweging komen. Dit helpt om nieuwe perspectieven te ontdekken en je doelen te bereiken.

 

Geen Onnodige Sessies

Bij Dedokterinevenwicht staat jouw doel centraal. Als je je doel na één gesprek bereikt hebt, is een vervolg niet nodig. Maar als je meer ondersteuning nodig hebt, zijn we flexibel en blijven we samenwerken totdat je doel bereikt is.

 

 

dedokterinevenwicht

Heb je een vraag?

Stuur ons een e-mail, maak gebruik van het contact formulier.

* berichten worden beveiligd verstuurd en voldoet aan de medische beveiligingswet