info@dedokterinevenwicht.nl | 06-38308893

Voor Wie?

Zoekt uw GGZ-organisatie tijdelijke versterking door een ervaren regiebehandelaar/psychiater?

Heeft uw team of afdeling binnen een GGZ-organisatie behoefte aan een inhoudelijk expert voor strategische veranderingen?

Is er behoefte aan crisismanagement in uw GGZ-organisatie om organisatorische stabiliteit te herstellen?

Bent u op zoek naar een professional die zowel inhoudelijk kan sturen als bedrijfsresultaten kan realiseren?

Dan is dedokterinevenwicht uw gesprekspartner!

 

Wie zijn wij?

Bij Dedokterinevenwicht staan nieuwsgierigheid, openheid, en verbinding centraal in ons interim management en zorgverlening als interim psychiater.

Wij bieden inhoudelijke expertise, uitgebreide ervaring in de zorg, doelgerichte aanpak in veranderprocessen, en een scherp oog voor de bedrijfsvoering.

Onze flexibiliteit en daadkracht vormen de basis van onze dienstverlening, essentieel voor elk team, afdeling of circuit.

Onze diepe betrokkenheid bij collega’s en patiëntenzorg is fundamenteel.

Wij geloven in het samen realiseren van doelstellingen, veranderingen en herstel.

Leiderschapsontwikkeling

Positief Leiderschap: Het Pad naar Authentieke Zelfontwikkeling en Verbinding

 

Zijn Denken, Voelen en Doen in Balans?

In de wereld van positief leiderschap is de harmonie tussen denken, voelen, en doen essentieel. Het verkennen van deze elementen en hun afstemming op je ware zelf is cruciaal. Wanneer je in balans bent, open je de deur naar effectief en positief leiderschap.

 

Ontwikkeling en Groei door Positief Leiderschap

Een kernaspect van positief leiderschap is het vermogen om anderen te laten groeien, terwijl je ook zelf je ontwikkeling doormaakt. Dit wordt bereikt door je waarden te gebruiken om anderen ruimte te geven voor hun ontwikkeling, en dit te koppelen aan een gezamenlijke missie. Dit proces definieert persoonlijk, positief en verbindend leiderschap.

 

Verbinding en Waarden: De Essentie van Positief Leiderschap

Positief leiderschap creëert een natuurlijke verbinding met anderen en de werkomgeving. Het bevordert een cyclus van zelfverbinding, waarbij je in overeenstemming bent met je ware zelf, je collega’s en de situaties waarin je leiderschap vereist is. Nieuwsgierigheid en mildheid zijn belangrijke waarden in deze vorm van leiderschap, zowel in persoonlijke als professionele contexten.

 

Een Leven Lang Leren en Psychologische Veiligheid

Een leven lang leren en openstaan voor nieuwe ervaringen zijn fundamenteel voor positief leiderschap. Het ontwikkelen van psychologische veiligheid is cruciaal om zowel jezelf als anderen te laten groeien. Dit omvat openheid, verbondenheid, waardering en gericht leiderschap zonder de noodzaak van façades.

 

Empathie en Verbinding in Positief Leiderschap

Het stellen van oprechte, positieve vragen bevordert empathie en verbinding. Compassievol handelen helpt bij het opbouwen van relaties gebaseerd op vertrouwen, zorg en respect. Dit leidt tot een versterkt gevoel van menselijkheid en gedeelde ervaringen.

 

Het Voorkomen van Negatieve Cultuurspiralen

Positief leiderschap is gericht op het voorkomen van negatieve culturele spiralen. Het verkennen van manieren om als leider positief, energiek en optimistisch te blijven is cruciaal. Dit betreft zowel het vaststellen van doelen als het vinden van wegen om deze doelen te bereiken.

 

Ontwikkeling in Positief Leiderschap

In onze coaching sessies werken we samen om een pad naar positief leiderschap te ontdekken en te ontwikkelen. Wij bieden de ondersteuning om je te helpen groeien in deze cruciale aspecten van leiderschap. In ons werk als interim manager en psychiater dragen we positief en daadkrachtig leiderschap uit.

dedokterinevenwicht

Heb je een vraag?

Stuur ons een e-mail, maak gebruik van het contact formulier.

* berichten worden beveiligd verstuurd en voldoet aan de medische beveiligingswet